Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο του κόμματος εξέλεξε νέα Επιτροπή Δεοντολογίας – Ποιοι εξελέγησαν



Το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε νέα Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η διαδικασία απέκτησε ιδιαίτερη σημασία, μετά τα όσα είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο εξαιτίας της απροθυμίας τότε του οργάνου να εξετάσει το θέμα των διαγραφών των 3 στελεχών, την οποία είχε ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος εκλέγεται ο Γιάννης Μπενίσης και ακολουθούν ο Στέλιος Παππάς, ο Θόδωρος Καλογήρου, ο Δημήτρης Μάρδας, η Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο Μανώλης Παναγιωτάκης, ο Σωτήρης Κοντονάσιος, ο Κώστας Αντωνιάδης, ο Φιλήμονας Ρούσσος, η Τόνια Δαμίγου, η Ζωή Χωματά, η Κατερίνα Παπαθεοδώρου, η Ελένη Σακισλή, η Έφη Ζήση και η Μαργαρίτα Μπουραντά.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ως τώρα συμμετείχαν οι: Ρεγγίνα Βάρτζελη, Ερρίκος Βεντούρας, Χαρά Γιαννακίδου, Αναστασία Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Κακουλάκης, Μιχάλης Καλογήρου, Ζήσης Καπράνας, Αντώνης Κοτσακάς, Κυριακή Κουντούρη, Μάκης Μπαλαούρας, Αμαλία Πορτάλιου, Σταμάτης Σακελλίων, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ελένη Σταματάκη και Λίνα Χρήστου – Διαούρτα.

Ας σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κοτσακάς είχε εναντιωθεί στην εντολή του Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα.