Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 -

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ ξέχασε να ζητήσει εκλογές γιατί την κάλυψε ο Σημίτης«Προσοχή στο κενό μεταξύ εκλογών και «κοπτοραπτικής». Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό του κ. Μητσοτάκη γιατί επιβεβαιώνεται πως καταντά γραφικός, αλλά συνιστούμε ψυχραιμία» ανέφερε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης και τις δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντηση του σημείωσε επίσης ότι « ΝΔ στην ανακοίνωσή της ξέχασε να ζητήσει εκλογές. Μάλλον την κάλυψε ο κ. Σημίτης».   

Νωρίτερα η Πειραιώς είχε επισημάνει πως η ελληνική κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται σκληρά από την πολιτική της Κυβέρνησης και τους χειρισμούς της στο θέμα της αξιολόγησης και την ίδια ώρα, οι Υπουργοί δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους. 

«Ο κ. Τσακαλώτος ομολογεί την αποτυχία τους και την εξόντωση της μεσαίας τάξης.  Ο κ. Σκουρλέτης το πρωί καταγγέλλει συμφέροντα και δηλώνει ότι διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. και το απόγευμα παραδέχεται κυνικά ότι θα ψηφίσει “ναι σε όλα”.  Ο κ. Τζανακόπουλος με περίσσιο θράσος δηλώνει “χαρούμενος” για μια συμφωνία που θα κόβει τις συντάξεις και θα φέρνει νέους φόρους.  Δυστυχώς, η χώρα έχει μια αποτυχημένη Κυβέρνηση που μόνο βάρη, ανασφάλεια και μιζέρια μπορεί να προσφέρει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες» σημείωσε χαρακτηριστικά η ΝΔ.