Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Κρύβεται από το debate για να μην τον καταλάβουν»!



Η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ
«Η μοναδική είδηση από τη σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει να κρυφτεί, μέχρι τις εκλογές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Στην οποία προσθέτει: «Δήλωσε ότι θα κρυφτεί από τη Βουλή, θα κρυφτεί από το ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό, θα κρύψει το πρόγραμμά του. Τρέχει να κρυφτεί ο κ. Μητσοτάκης, για να μην τον καταλάβουν οι πολίτες. Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται εδώ, πως στην συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της ΝΔ στον Ant1, ρωτήθηκε αν ετοιμάζεται για το debate με τον Αλέξη Τσίπρα, μιας και όταν ο πρωθυπουργός το ζητούσε επισταμένως προεκλογικά, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντούσε πως όταν προκηρύξει εθνικές εκλογές, θα γίνει και το debate.

«Ναι ετοιμάζομαι για το debate με τον Αλέξη Τσίπρα και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», απάντησε, όπως συνήθως ορίζει η διακομματική, ενώ σε διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα γίνει debate μόνο με Τσίπρα και Μητσοτάκη, ο αρχηγός της ΝΔ απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος να μην είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.