Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

12 °C

Σήμερα, 20. Οκτωβρίου 2021

Συνελήφθη 31χρονος που μετέφερε μετανάστες με ΙΧΑν και προσπάθησε με κάθε τρόπο να γλιτώσει τη σύλληψη, τελικά κατέληξε με χειροπέδες ένας 31χρονος που μετέφερε παράνομα μετανάστες.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο ενώ κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητό του στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού της Λίμνης. Οταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε ελιγμούς. Συνέπεια αυτών, ήταν η εκτροπή και η ανατροπή του οχήματος που οδηγούσε, σε χωράφι. 

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 10 μετανάστες, που είχαν μπει παράνομα στη χώρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό, προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, ο 31χρονος δεν το έβαλε εύκολα κάτω, αφού στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, συμμορία, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

Πηγή κειμένου: 

iefimerida.gr