Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΙΧ



Κόρινθος: Αυτοκίνητο εξετράπη και καρφώθηκε σε δέντρο - Νεκρός ο 50χρονος οδηγός

Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στην Κόρινθο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος, ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω σε ένα δέντρο.

Συνέπεια της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου οδηγού.

Η επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας ανέφερε:



Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Κυλλήνης: «Οι λιμενικοί με έσυραν έξω και μου έσωσαν τη ζωή»

Συγκλονιστικό ήταν το βίντεο από τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από πλοίο που είχε δέσει στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Ευτυχώς οι άνθρωποι του λιμενικού βοήθησαν τη γυναίκα οδηγό να βγει από το όχημα, πριν εκείνο καταλήξει στη θάλασσα και έτσι δεν υπήρξαν χειρότερα.



Λάρισα: Όχημα έπεσε σε χαράδρα στη Σκήτη Αγιάς

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στην Σκήτη Αγιάς στη Λάρισα όταν ένα όχημα της ΔΕΔΔΗΕ, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας και πιθανότατα να έχει τραυματιστεί και δεύτερο άτομο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σπεύδει στο σημείο



Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονη στην Καλαμαριά

Το μεσημέρι της Πέμπτης (14/11), ένα αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο κοριτσάκι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Γύρω στις 13:15 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Ζηργάνου, στην περιοχή της Καλαμαριάς.



Πεντέλη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 14χρονος που παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 14χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην Πεντέλη, που οδηγούσε μια 27χρονη γυναίκα.



Θεσσαλονίκη: Γυναίκα παρασύρθηκε από ΙΧ - Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο

Ανστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από ΙΧ γυναίκα που επιχειρούσε να περάσει τον δρόμο. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία στο ύψος της Ιασωνίδου.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την τραυματία και την μετέφερε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ». Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας της.