Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Κυλλήνης: «Οι λιμενικοί με έσυραν έξω και μου έσωσαν τη ζωή»



Συγκλονιστικό ήταν το βίντεο από τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από πλοίο που είχε δέσει στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Ευτυχώς οι άνθρωποι του λιμενικού βοήθησαν τη γυναίκα οδηγό να βγει από το όχημα, πριν εκείνο καταλήξει στη θάλασσα και έτσι δεν υπήρξαν χειρότερα.

Όλα συνέβησαν όταν κατά τη στιγμή της αποβίβασης έσπασαν οι κάβοι, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα το πλοίο να μετακινηθεί και το αυτοκίνητο να καταλήξει στη θάλασσα.

Για το συμβάν μίλησε στο ilialive.gr η οδηγός του οχήματος, Μένη Κουμαριώτη, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους άνδρες που της έσωσαν τη ζωή και ζήτησε να τους αποδοθούν τιμές.

«Ευχαριστώ τους δύο λιμενικός. Πρέπει να αποδοθούν τιμές. Ειδικά ο κ. Θοδωρής με έσυρε έξω από το αυτοκίνητο, όπως είδατε και στο βίντεο και μου έσωσε τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η οδηγός.

Η ίδια δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το περιστατικό, καθώς αυτή τη στιγμή οι έρευνες από τις αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δηλώσεις έκανε και ο κελευστής, Θοδωρής Σκαλτσάς, περιέγραψε πώς βρέθηκε μαζί με τον συνάδελφό του Παναγιώτη Μουζίνη δίπλα στη γυναίκα και κατάφεραν να την τραβήξουν έξω από το όχημα.

Παραμένει στο βυθό το αυτοκίνητο
Το πρωί της Τρίτης δύτης της εταιρίας Levante Ferries βούτηξε στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να αναζητήσει το αυτοκίνητο προκειμένου με γερανό να ανασυρθεί από τον πυθμένα.

Ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί και τα πολύ θολά νερά στο λιμάνι το όχημα δεν εντοπίστηκε και ιθανότατα αύριο να γίνει νέα προσπάθεια.