Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συνεχίζει να προκαλεί ο δικηγόρος με τα σχόλια για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την προκλητική ανάρτηση του γνωστού δικηγόρου της Θεσσαλονίκης Θάνου Καρατσιώλη, όπου σχολιάζει με πολύ άσχημο τρόπο τις γυναίκες που απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις παραλίες κι έχουν παραπανίσια κιλά. Ο ίδιος μίλησε στα Αποκαλυπτικά και όχι μόνο δεν πήρε πίσω τίποτα, αλλά πρόσθεσε κιόλας!
 

«Αυτό το post που έγραψα είναι ένα από τα πάρα πολλά που έχω γράψει εδώ και δύο χρόνια στον λογαριασμό στο facebook. Πώς πήρε τόσο μεγάλη έκταση το συγκεκριμένο post είναι απορίας άξιο. Ξεκίνησε από μια παρέα κοριτσιών που θεώρησαν ότι τις θίγει, το κοινοποίησαν και μετά πήρε μια έκταση το θέμα με γεωμετρική πρόοδο.

Σε καμία περίπτωση δεν έθιξα τον γυναικείο πληθυσμό γιατί είναι ένα χιουμοριστικό κατά βάση post και δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, ούτε κάποιο σκοπό. Τα γράφω όλα αυτά απλά για τους φίλους μου και τους γνωστούς μου, όσους με γνωρίζουν μέσα από το facebook», αναφέρει ο Θάνος Καρατσιώλης. Η συνέχεια είναι κάτι παραπάνω από προκλητική…

«Όχι βέβαια! Καθόλου δεν το μετάνιωσα και θα εξακολουθήσω να κάνω τέτοια post. Δεν θα αλλάξω εγώ κάτι στην καθημερινότητά μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος! Καθόλου δεν το μετάνιωσα, ούτε στιγμή. Είναι άσχημο, δεν είναι τόσο ωραίο όταν κάτι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αναφορικά με το σώμα σου, να μην το φοράς. Δεν είναι όλα για όλους. Για παράδειγμα, όταν ένας άνθρωπος έχει αραιά μαλλιά, δεν είναι τόσο ωραίο να αφήσει χαίτη. Είναι κάπως άκομψο, γελοίο…».

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μετά από την ερώτηση της δημοσιογράφου: «Εσείς θα μπορούσατε να ερωτευθείτε μια κοπέλα με παραπανίσια κιλά»; Τι απάντησε; «Εγώ προσωπικά; Με τίποτα! Πρώτα κοιτάω την εμφάνιση. Επειδή κι εγώ δεν έχω παραπανίσια κιλά και προσέχω πολύ την εμφάνισή μου, το ίδιο πετυχαίνω και με την προσωπική μου ζωή».