Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συνάντηση Πρ. Παυλόπουλου-αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.



Τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλο, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος. 

Ο αντιστράτηγος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του, θα προσπαθήσουν να καταφέρουν «αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να επιτελέσουμε. Κύριο μέλημά μας θα είναι τόσο η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες, όσο και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως η πρόληψη της εγκληματικότητας. Θα λειτουργήσουμε όλοι μας μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο και θα σεβόμαστε τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του» ανέφερε ο κ. Ανδρικόπουλος.


 

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε απολύτως βέβαιος ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει να υπηρετεί τις Αρχές και τις αξίες που τόσα χρόνια, με βάση το Σύνταγμα υπηρετεί. «Να  είναι ο Θεός μαζί σας, γιατί χρειάζεται σε αυτή τη θέση να έχει κανείς και λίγη τύχη. Επιτρέψατέ μου να το πω αυτό, έχοντας την εμπειρία του υπουργείου, η οποία για μένα υπήρξε πολύτιμη και άκρως διδακτική» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.