Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Συλλήψεις φυγόποινων σε Κάλυμνο, Σαντορίνη και Βόλο



Στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος έπεσε ένας φυγόποινος κάτοικος της Καλύμνου, ο οποίος είχε καταδικαστεί για κατοχή εκρηκτικών υλών, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, αλλά δεν είχε εκτίσει ή εξαγοράσει την ποινή.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την περασμένη Δευτέρα ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση που του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Στην Σαντορίνη, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας το απόγευμα της Δευτέρας ένας 59χρονος αλλοδαπός, όταν διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για χρήση πλαστού εγγράφου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου ένας 48χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για φοροδιαφυγής, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.