Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο οπαδού του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά



Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του από το απίστευτο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λιβαδειά.

Φίλος του «δικεφάλου του βορρά», από τη Χαλκιδική, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να παρακολουθήσει το ματς, έχασε άδοξα τη ζωή του.

Ο 24χρονος Χρήστος Μπακόλας έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι προσπαθώντας να σκαρφαλώσει στον νερόμυλο στην περιοχή των πηγών της Κρύας, όπου βρισκόταν και άλλοι φίλαθλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.. Ο θάνατος του 24χρονου ήταν ακαριαίος όπως διαπίστωσαν οι διασώστες που έσπευσαν στην περιοχή…

Ένας φίλος του αδικοχαμένου Χρήστου περιέγραψε όσα συνέβησαν. Όπως ο ίδιος τονίζει, ο Χρήστος μάζευε χρήματα για να κάνει ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη και έτσι δεν είχε σκοπό να τους ακολουθήσει στη Λιβαδειά.

«Τελευταία στιγμή αποφάσισε να έρθει για την καψούρα του, τον ΠΑΟΚ. Όμως ήταν αργά, καθώς τα φιλαράκια του είχαν ξεκινήσει οδικώς. Τότε χωρίς να χάσει χρόνο πήρε το τρένο μόνος του για να έρθει να μας συναντήσει στη Λιβαδειά» αναφέρει ο φίλος του στη σελίδα PAOKVoice στο Facebook.

Ο ίδιος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος λέγοντας ότι βρέθηκε στους νερόμυλους και για άγνωστο λόγο μπήκε στο νερόμυλο και άρχισε να τρέχει. «Ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και δεν μπορούσε να το σταματήσει. Όσοι ήταν γύρω του έτρεξαν ακαριαία να το σταματήσουν με τα χέρια. Όμως η δύναμη του νερόμυλου ήταν τόσο μεγάλη που δεν σταματούσε με τίποτα» τονίζει και συνεχίζει:

«Ο Χρήστος σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού πανικοβλήθηκε πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω. Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτύπησαν στο κεφάλι θανάσιμα. Η παρέα τον απεγκλώβισε όμως ήταν πολύ αργά. Όλα έγιναν σε μια στιγμή. Μετά το περιστατικό κανένας μας δεν θα μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Με κλάματα αποχωρίσαμε και οι 50 μας για Θεσσαλονίκη».