Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

15 °C

Σήμερα, 28. Οκτωβρίου 2021

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον βιαστή της Δάφνης: Μου αγόραζε φορέματα!Μια νέα, συγκλονιστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης έρχεται στο φως, αφού δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα και τα στόματα άνοιξαν.

Στο κεντρικό δελτίο του Ant1 μίλησε η 25χρονη Αναστασία που όπως η ίδια περιγράφει, βρέθηκε στη θέση της άτυχης φοιτήτριας που υπέστη βιασμό και φρικτά βασανιστήρια από τον 52χρονο άντρα, αλλά σώθηκε από θαύμα:

Τον περασμένο Ιούλιο και για έξι μήνες εργάστηκε για αυτόν ως οικιακή βοηθός και αντιμετώπισε παρόμοια συμπεριφορά. Ο άντρας αγόραζε στην κοπέλα φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάσει μπροστά του, ενώ όπως λέει η 25χρονη είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι πως όταν η Αναστασία είχε πάει να παραιτηθεί, ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη που ήταν τελικά το θύμα του! Σώθηκε όμως, όταν έμαθε πως την περιμένει κάποιος να την πάρει και προφανώς για το λόγο αυτό ματαίωσε το φρικιαστικό σχέδιό του.

Η κοπέλα καταγγέλλει ακόμα πως είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον άντρα, όμως οι αστυνομικοί της δήλωσαν πως είχαν «φόρτο εργασίας» και ουσιαστικά την έδιωξαν!

Νέα μαρτυρία

Μια ακόμη νεαρή γυναίκα δεν πιστεύει στην τύχη της. Πριν από ένα χρόνο, όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε δει αγγελία του 52χρονου σε εφημερίδα και είχε επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν είμαι απλά τυχερή. Προστάτη έχω! Ήμουν ένα βήμα πριν τη συνάντηση» δήλωσε και συνέχισε:

«Τον πήρα τηλέφωνο. Μου εξηγεί ότι είναι τυφλός χρειάζεται μια κοπέλα να τον βοηθάει στις δουλειές μερικές φορές. Θεώρησα σωστό να βοηθήσω, το τηλέφωνο μου το κράτησε, με έπαιρνε τηλέφωνο».

Με ρωτούσε τι ρούχα φοράω

«Την επόμενη ημέρα άρχισε να μου λέει στο τηλέφωνο “φοράς φούστες; φοράς κολάν; φοράς έντονα χρώματα; πως είσαι;” και εκεί του απάντησα τι σημασία έχει αυτό. Εδώ μιλάμε για φροντίδα. Τι δουλειά έχει τι φοράω. Μην με ξαναενοχλήσετε. Δεν θέλω να ασχοληθώ».

Αισθάνθηκα αηδία

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι σκέφτηκε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, όμως δεν είχε στοιχεία.

«Στην αρχή ήταν ευγενικός...όταν άρχισε να μου τα βγάζει αυτά αισθάνθηκα αηδία. Είχα κάποιά τηλεφωνήματα εκείνο τον καιρό με απόκρυψη και μου μιλούσαν προκλητικά».