Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

συγκλονιστικα



2017: Τα γεγονότα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο

Το τροχαίο με την Πόρσε που συγκλόνισε το πανελλήνιο

26 Φεβρουαρίου

Ήταν Κυριακή 26 Φεβρουαρίου όταν σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

troxaio thiva porsche



Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον βιαστή της Δάφνης: Μου αγόραζε φορέματα!

Μια νέα, συγκλονιστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης έρχεται στο φως, αφού δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα και τα στόματα άνοιξαν.



Συγκλονιστικά βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά την δολοφονία στο Μοσχάτο

Εικόνες από τις πρώτες στιγμές που επικράτησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (21.03.2017) στο Μοσχάτο, έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί εκεί ο Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης. Εικόνες λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος.



Συγκλονίζουν οι εικόνες από τις κόντρες θανάτου και τα άγρια επεισόδια στη Βάρκιζα! (Βίντεο)

Κοινωνική παρακμή αποτελεί το φαινόμενο που καταγράφτηκε για ακόμη μια φορά στη Βάρκιζα. Κόντρες που μπορεί να αποδειχθούν κόντρες θανάτου.
 
Αγρια επεισόδια με τραυματισμούς και συλλήψεις. Και όλα καταγράφηκαν σε video που έχουν ανέβει στο youtube. Γιατί για κάποιους, οι κόντρες είναι "παράσημο". Αν είναι δυνατόν...
 


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με τον 63χρονο ναυτικό στην Καλλιθέα

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, του οποίου το πτώμα βρέθηκε τοποθετημένο σε καταψύκτη σε διαμέρισμα τις Καλλιθέας τον περασμένο Ιανουάριο.



Γιατί οι Σύροι γίνονται πρόσφυγες; Δείτε τα συγκλονιστικά πλάνα και θα καταλάβετε! (Βίντεο)

Στα βίντεο που ακολουθούν, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και συγκλονίζουν εξηγούν γιατί οι Σύροι γίνονται πρόσφυγες...

Η πόλη Χομς, στην οποία ζούσαν κάποτε πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι πλέον είναι μια νεκρή πόλη.