Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία 41χρονης άστεγης στο Σχιστό



Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της άγριας δολοφονίας της 41χρονης άστεγης στο Σχιστό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία έχει συλληφθεί ένας άνδρας που ομολόγησε ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την άτυχη γυναίκα στην περιοχή του Σχιστού.

Ο άνδρας έμενε μόνιμα στο τροχόσπιτο έξω από τη βιομηχανική ζώνη του Σχιστού ενώ η 41χρονη άστεγη κυκλοφορούσε στην περιοχή του Πειραιά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης συναντήθηκε για πρώτη φορά με το θύμα στο λιμάνι του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή, 11 Μαΐου. Εκεί της μίλησε και όταν έμαθε πως ήταν άστεγη της είπε να πάνε για φαγητό στο συσσίτιο που ήταν γραμμένος και να πιούν καφέ.

Κατά τη διάρκεια του "ραντεβού" της πρότεινε να πάνε στο τροχόσπιτο όπου εκεί θα μπορούσε να κοιμηθεί. Το Σάββατο, 12 Μαΐου, ο συλληφθείς σκότωσε γρονθοκοπώντας την 41χρονη γιατί όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς αφήνοντας τους άφωνους... του λέρωσε τα σεντόνια.

Μετά την δολοφονία ο δράστης άφησε την σορό μέσα στο τροχόσπιτο και την Κυριακή, 13 Μαΐου, την έσυρε περίπου 50 μέτρα μακριά από το τροχόσπιτο όπου την σκέπασε με κλαδιά. Σήμερα επικοινώνησε με τον φίλο του όπου του είπε να πάει από εκεί για να εξαφανίσουν το πτώμα στα νταμάρια του Σχιστού.

Εκείνος όμως ενημέρωσε τις αρχές που συνέλαβαν τον δολοφόνο της άτυχης 41χρονης. Μάλιστα ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιαιοπραγία κατά γυναικών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του λέρωσε τα σεντόνια γεγονός που τον εξόργισε και την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ ο δράστης είναι ένας 53χρονος συνταξιούχος, πρώην δημοτικός υπάλληλος ο οποίος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την πράξη του, και μάλιστα υπέδειξε ο ίδιος το σημείο όπου βρισκόταν το θύμα.