Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

αστεγη



Τραγικό: Αστεγη είχε περιουσία 1,5 εκατ. ευρώ και πέθανε αβοήθητη στον δρόμο

Μια παράξενη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά τον θάνατο μιας άστεγης γυναίκας που είχε μια τεράστια περιουσία, αλλά πέθανε αβοήθητη στον δρόμο

Τεράστια ήταν η έκπληξη των αστυνομικών που εντόπισαν το άψυχο σώμα μιας άστεγης γυναίκας σε δρόμο της πρωτεύουσας Βηρυτού.



Άστεγη βρέθηκε με 1 εκατ. ευρώ τραπεζικές καταθέσεις…

Η Fatima Othman ήταν μία άστεγη, γνωστή και αγαπητή σε όλους τους Λιβανέζους, αν και πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 52 ετών, χτυπημένη από έμφραγμα.

Η γυναίκα είχε χάσει χέρια και πόδια στον εμφύλιο του Λιβάνου και ζούσε εδώ και καιρό στους δρόμους, με τον κόσμο να της δίνει τρόφιμα και χρήματα σε καθημερινή βάση.



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία 41χρονης άστεγης στο Σχιστό

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της άγριας δολοφονίας της 41χρονης άστεγης στο Σχιστό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία έχει συλληφθεί ένας άνδρας που ομολόγησε ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την άτυχη γυναίκα στην περιοχή του Σχιστού.



Πόσο ποιο χαμηλά μπορείς να πέσει το κράτος; Συνέλαβαν άστεγη επειδή έβαλε φωτιά σε κάδο για να ζεσταθεί

Έβαλε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, αναστάτωσε τις υπηρεσίες και όλα αυτά επειδή κρύωνε και δεν έβρισκε άλλο τρόπο για να ζεσταθεί.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται το περιστατικό, συνέβη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, στην καρδιά του Βόλου, στη συμβολή των οδών Ιωλκού και Αλεξάνδρας, είκοσι μέτρα μακριά από τις Οικονομικές Σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.



Δεν είναι η Βρετανίδα Μαντλίν ΜακΚαν η άστεγη που εντοπίσθηκε στην Ρώμη

Διαπιστώθηκε ότι δεν είναι η Μαντλίν ΜακΚαν η άστεγη η οποία εντοπίσθηκε στην Ρώμη και σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους, αλλά και αστυνομικούς, μοιάζει με το Βρετανό κοριτσάκι το οποίο εξαφανίσθηκε το 2007, σε ηλικία 4 ετών, στην Πορτογαλία.



Πάπας Φραγκίσκος: Εξασφάλισε σπίτι σε άστεγη που γέννησε στον δρόμο

Μια ομάδα της ιταλικής αστυνομίας, η οποία  περιπολούσε τα ξημερώματα κοντά στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, βρήκε μία άστεγη γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει το παιδί της πάνω σε ένα χαρτόνι.