Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκινεί ο Σ.Θεοδωράκης για την περιπέτεια της υγείας του



Μια ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του δέχθηκε σήμερα στην διάρκεια της συνέντευξής Τύπου στη ΔΕΘ ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε πως αν και κανείς δεν ξεμπλέκει εντελώς με τον καρκίνο, ο ίδιος ευτυχώς το αντιμετώπισε γρήγορα και αυτή τη στιγμή πηγαίνει πολύ καλά, χωρίς ιατρική βοήθεια.

«Με τον καρκίνο δεν ξεμπλέκει κανείς ποτέ εντελώς. Και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που ταλαιπωρούνται στη χώρα μας, γνωρίζουν ότι είναι μια συνεχής μάχη. Όμως όλα τα δικά μου στοιχεία δείχνουν ότι το αντιμετώπισα γρήγορα. Βοηθάει πάρα πολύ να ξέρετε, το να είσαι αποφασισμένος να το αντιμετωπίσεις και να έχεις έναν τρόπο ζωής τέτοιο που δεν δημιουργεί προβλήματα. Να αθλείσαι, να τρως καλά. Εγώ πάντα είχα ένα απόθεμα αυτής της συμπεριφοράς δίπλα. Δηλαδή επειδή πάντα ήμουν και λίγο αθλητής, ήμουν και της υγιεινής διατροφής, οι συνεργάτες αντιδρούν όποτε τους καλώ για φαγητό γιατί ξέρουν ότι θα φάνε χόρτα, όλα αυτά έχουν βοηθήσει στο να πηγαίνω πάρα πολύ καλά και να μην χρειάζομαι αυτή τη στιγμή καμία ιατρική βοήθεια, καμία ιατρική παρέμβαση» εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους ο κ. Θεοδωράκης.