Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 -
Συννεφιά

18 °C

Σήμερα, 29. Νοεμβρίου 2021

Survivor: Τα λέει «χύμα» η Μαρία Πανταζή: «Είδα ανθρώπους να κλέβουν πράγματα» - Δείτε το βίντεοΗ, πρώην πλέον παίκτρια του Survivor, Μαρία Πανταζή υπερασπίστηκε τον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά, όσον αφορά την κόντρα που είχαν με κάποιους παίκτες και αποκάλυψε πως υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα των Μαχητών οι οποίοι κλέβουν πράγματα.

«Είχα αντίθετη άποψη εντελώς για τον Ηλία και τη Μελίνα. Φαινόντουσαν διαφορετικοί… Ότι ήταν τα παιδιά που κλέβουν, που κοροϊδεύουν τους άλλους, που θέλουν μόνο αυτοί να επιβιώσουν και όλοι οι άλλοι είναι οι αδικημένοι. Ερχόμενη εδώ είδα το εντελώς αντίθετο πράγμα. Είδα ανθρώπους να μην μοιράζονται την καρύδα τους, το ρύζι τους, το φαγητό τους… Να κλέβουν πράγματα!

Δηλαδή, να βρίσκουν καρύδες και να τις κλέβουν. Βρίσκουν πέντε καρύδες π.χ. και να φέρνουν τη μία στην καλύβα και “παιδιά, βρήκα μία καρύδα” και μετά όλοι να θεοποιούν αυτόν τον άνθρωπο. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος και η παρέα του ήταν αυτοί που κατηγορούσαν τον Ηλία και τη Μελίνα μόνο και μόνο για να καλυφθούν αυτοί», είπε η Μαρία Πανταζή.

ΒΙΝΤΕΟ