Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 -
Μέτριο

24 °C

Σήμερα, 18. Σεπτεμβρίου 2021

Στην αναβίωση του Κλήδονα στις Μουρνιές, η Ντόρα Μπακογιάννη«Είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο το ότι η νέα γενιά ενδιαφέρεται για τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου», ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής

Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε την Παρασκευή τα Περιβόλια Χανιών και τις Μουρνιές και παρακολούθησε την εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Αρωνίου Ακρωτηρίου, στην οποία έγινε αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα.

«Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση μπορούμε να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα δώσει λύση στα προβλήματα των κατοίκων των Περιβολίων, όπως η απουσία πεζοδρομίων, η έλλειψη σχολικών αιθουσών και η διαμόρφωση των ελεύθερων χώρων», σημείωσε η πρώην υπουργός.

Στη συνέχεια, στις Μουρνιές η κ. Μπακογιάννη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για την υψηλή φορολογία, την ανασφάλεια που νιώθουν αλλά και την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα θέματα που αφορούν στους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα γενικότερα.