Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στη φυλακή ο Αλβανός που είχε ληστέψει επιχειρηματία πριν από 28 μήνες



Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας που εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του, ένας 38χρονος Αλβανός που ταυτοποιήθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Ασφαλείας ως ένας από τους τρεις κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν τραυματίσει με λοστούς έναν 48χρονο επιχειρηματία στη Λυγαριά Φθιώτιδας, πριν από 28 μήνες!

Οι τρεις δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Νοεμβρίου του 2015 και του επιτέθηκαν μόλις πάρκαρε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο γκαράζ της κατοικίας του. Αφού τον χτύπησαν άγρια, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του οχήματός του και διέφυγαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ο 38χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Μαΐου 2017, όταν η Ασφάλεια Λαμίας εξάρθρωσε μια πενταμελή σπείρα που λήστευε ηλικιωμένους στα σπίτια τους σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται ο συγκεκριμένος.