Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Στέλιος Παππάς: Εγώ είμαι παλαιότερος στο κόμμα δεν είναι ο Νικόλας



Στην τοποθέτηση του στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε, αναφέρθηκε ο Στέλιος Παππάς, μιλώντας στο FOCUS FM.

 

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ ο κ. Παππάς σημείωσε "ποια είναι η οικογενειοκρατία; Εγώ είμαι παλαιότερος στο κόμμα δεν είναι ο Νικόλας. Εγώ είμαι στην Αριστερά από το 1960, ο Νικόλας είναι αργότερα, τί να κάνουμε τώρα; Αυτά δεν αλλάζουν".

Σχετικά με το καθεστώς για τους εργαζόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "είναι προφανές ότι θα πάμε σε μια νέα συλλογική σύμβαση με τους εργαζόμενους. Δεν μπορεί να υπάρχει το ίδιο καθεστώς... Προφανώς δεν θα υπάρχουν απολύσεις... Το πρώτο μας μέλημα είναι να μπορέσουμε να έχουμε καλές σχέσεις με τους εργαζόμενους, άρα τα περί απολύσεων δεν έχουν καμία θέση, και να τακτοποιήσουμε τα ζητήματα που αφορούν τη μισθοδοσία τους, έτσι ώστε να πληρώνονται κανονικά οι άνθρωποι, γιατί αυτό αυτομάτως επηρεάζει και το παραγόμενο έργο".

"Το ΔΣ είναι εκκαθαριστής...Ο στόχος μας είναι διπλός. Ο ένας είναι να εκκαθαρίσουμε μια ιστορία, η οποία από ότι τουλάχιστον δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, δεν είναι από τις καλύτερες. Αν θέλετε και μόνο το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για δύο μήνες είναι κολοσσιαίο πρόβλημα... με τον τρόπο της επισκευής των λεωφορείων, όλα αυτά πρέπει προφανώς να τα θεραπεύσουμε σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, όσο μπορούμε καλύτερα και να βελτιώσουμε το προσφερόμενο έργο και βεβαίως να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση ώστε να μπει μέχρι το τέλος του 2019 σε μία καινούργια αντίληψη το συνολικό συγκοινωνιακό έργο της συμπρωτεύουσας" σημείωσε ο κ. Παππάς.