Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κόμμα



Η Δήμητρα Ματσούκα είναι «πολύ υπερήφανη» για το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

Το νέο του κόμμα που ονομάζεται «Κόσμος» παρουσίασε ο Ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης την προηγούμενη Τρίτη 13/2. Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε υπερήφανη για τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη όσον αφoρά την ίδρυση του κόμματός του.



«Κόσμος», το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα συμμετέχει στις προσεχείς ευρωεκλογές, ανακοίνωσαν οι Μαρία Βασιλάκου, Πέτρος Κόκκαλης και Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Ο νέος φορέας ονομάζεται «Κόσμος».

Οι σχετικές υπογραφές έπεσαν στον Άρειο Πάγο, με τον κ. Κόκκαλη να δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.



Στο ευρωψηφοδέλτιο του Βαρουφάκη η Σοφία Σακοράφα

Με το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 θα κατέλθει στις επικείμενες ευρωεκλογές η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα.

Σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από τον Γιάνη Βαρουφάκη και την ευρωβουλευτή, η οποία, στην τοποθέτησή της, είπε:



Η Μέρκελ αποχαιρέτησε με συγκίνηση το CDU: «Ήταν χαρά μου, ήταν τιμή μου»

Αποχωρώντας από την ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών, η Μέρκελ ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να είναι ενωμένα και διακριτικά στήριξε την εκλεκτή της, Ανεγκρέτ Κραμπ Κάρενμπαουερ, ως διάδοχό της στην ηγεσία του κόμματος CDU. 

 

Ο Αντώναρος ζητεί τη δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος... μέσω της «Αυγής»

Την ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, που «θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των λίγων», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής» ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.