Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

«Στα αζήτητα η σορός της 29χρονης»



Θλίψη προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, η οποία εξέτασε το πτώμα της 29χρονης που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο της τον πατέρα στην Κέρκυρα.

«Η σορός είναι στα αζήτητα», καθώς κανείς από τους συγγενείς δεν την έχει αναζητήσει μέχρι σήμερα, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Νews 247.

«Σε μία εκπομπή επίσης είδα συγγενείς της κοπέλας που τέλεσαν τρισάγιο έξω από το σπίτι, ενώ η κοπέλα μένει στα αζήτητα στο ψυγείο του νοσοκομείου μας. Μα πού ζούμε; Ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος από γραφείο τελετών που είπε ότι θα αναλάβει τα πάντα με δικά του έξοδα, αλίμονο να είναι η κοπέλα ακόμα στο ψυγείο», είπε.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, αποκάλυψε πως «ήταν 7 τα χτυπήματα ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού», χωρίς να αποκλείσει να υπάρχουν κι άλλα. Επίσης, ανέφερε ότι «υπάρχουν και χτυπήματα στα χέρια πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα αμύνθηκε ενστικτωδώς».

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι φίλοι της κοπέλας ανησύχησαν την Τρίτη όταν η 28χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι της και περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Άμεσα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυραςξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της και πήρε καταθέσεις από φίλους και συγγενείς για το πού είχαν δει τελευταία φορά την 28χρονη. Τελικά η κοπέλα βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της.

Από την αρχή των ερευνών ο πατέρας της κοπέλας θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος, καθώς οι σχέσεις τους δεν ήταν πολύ καλές.

Μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει την άτυχη 28χρονη.