Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 -

Σοβαρά επεισόδια στην Αθήνα - 3 τα μετωπα - "Βροχή" οι μολότοφΤρία είναι τα "μέτωπα" γυρω από το Πολυτεχνείο που αυτή την ώρα συμβαίνουν σοβαρά επεισόδια...

Το ένα μέτωπο είναι στην οδό Στουρνάρη, το δεύτερο είναι στην οδό Τοσίτσα και το τρίτο στην οδό Σολωμού. Οι αντιεξουσιαστές πετούν μολότοφ στους αστυνομικούς και καίνε κάδους ενώ οι αστυνομικοί κάνουν χρήση χημικών.

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η μεγάλη πορεία για τα θύματα του Πολυτεχνείου ξεκίνησαν τα επεισόδια. Τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν στην λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγο πιο κάτω από τη ΓΑΔΑ και πιο συγκεκριμένα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας 106.

Οι αστυνομικοί προκάλεσαν έντονα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά και κάνοντας "ντου" στους διαδηλωτές. Στην συνέχεια, "έπεσαν" χειροβομβίδες κρότου λάμψης και έγινε χρήση χημικών. Λίγο πιο πέρα υπήρξε συμπλοκή με οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί που ήταν στην Θύρα 13 πέταξαν τρικάκια στους διαδηλωτές. Την ίδια ώρα στην Στουρνάρη οι αντιεξουσιαστές είχαν ξεκινήσει το... πάρτι με συνεχόμενες επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ.