Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

9 °C

Σήμερα, 20. Ιανουαρίου 2022

Σφίγγει ο κλοιός για τους εκτελεστές: Βίντεο με τον δεύτερο δολοφόνο του 45χρονου στο Παλαιό Φάληρο έχει η ΕΛ.ΑΣΗ ΕΛΑΣ έχει πλέον στα χέρια της βίντεο το οποίο δείχνει το πρόσωπο του δεύτερου δολοφόνου του 45χρονου "νονού" της νύχτας στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί μπορούν πλέον να «σφίξουν» κι άλλο την τανάλια γύρω από τους εκτελεστές του 45χρονου «νονού» της νύχτας, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες , στην κατοχή τους έχει περιέλθει κι άλλο βίντεο, το οποίο δείχνει τον δολοφόνο με το 45αρι όπλο να αποχωρεί από το σημείο.

Ήδη είχαν βεβαίως στην κατοχή τους βίντεο με τον έτερο φονιά, αυτόν με τον καλάσνικοφ, και στις δύο περιπτώσεις όμως θα πρέπει να «καθαρίσει» η εικόνα για να βγουν καλύτερα συμπεράσματα.

Αυτό που προκύπτει πάντως είναι ότι ο άνδρας που κρατούσε το βαρύ 45αρι πιστόλι και έριχνε τις χαριστικές βολές στο Καραγιάννη, στην συνέχεια δεν μπήκε στο αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε, αλλά έφυγε πεζός προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει πως κοντά υπήρχε κι άλλο μέσο διαφυγής και μάλιστα με οπλισμένους άνδρες μέσα.

Οι ειδικοί στα εργαστήρια προσπαθούν να “καθαρίσουν” την εικόνα προκειμένου να φανεί καλύτερα το πρόσωπο του δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως στην περιοχή δεν ήταν μόνο ένα αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα των εκτελεστών, αλλά επιπλέον οχήματα διαφυγής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, μέσω μαρτυρίων από κατοίκους της περιοχής, είχαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους, τους αριθμούς κυκλοφορίας, τόσο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο άγνωστος που πυροβόλησε τον “Καράφλα” με το 45αρι πιστόλι, όσο και της μοτοσυκλέτας από την οποία κατέβηκε ο άνδρας με το Καλάσνικοφ.

Από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως τα οχήματα δεν είναι κλεμμένα και οι πινακίδες αντιστοιχούν σε παρόμοια οχήματα με ίδιο ακριβώς χρώμα.

Βέβαια αποδείχθηκε πως οι πινακίδες ήταν πλαστές, καθώς οι πραγματικοί κάτοχοι των οχημάτων, που αντιστοιχούσαν οι αριθμοί, ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση και ποτέ δεν εκλάπησαν τα οχήματα τους η οι πινακίδες κυκλοφορίας.