Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 -

Σε δυο χρόνια ξάφρισε 91.000 ευρώΔεν καθάριζε μόνο το σπίτι μιας 38χρονης που την είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό η νεαρή Ελληνίδα η οποία εργαζόταν από αρχές του 2017, αλλά και τις... οικονομίες της εργοδότριάς της! Στα δυο χρόνια που μπαινόβγαινε στο σπίτι στις Σέρρες, είχε κλέψει τμηματικά το ποσό των 91.000 ευρώ!

Η πονηρή 28χρονη είχε καταφέρει να βγάλει αντικλείδι για την κλειδαριά του υπνοδωματίου της άτυχης γυναίκας κι έτσι, όταν εκείνη έλειπε, έμπαινε ανενόχλητη και άρπαζε μέρος των χρημάτων και των κοσμημάτων που έκρυβε εκεί.

Η εργοδότριά της είδε κι απόειδε από τις μυστηριώδεις κλοπές και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν ένα ποσό 1.000 ευρώ και της το έδωσαν για να το κρύψει εκεί όπου συνήθιζε.

Όταν η 38χρονη διαπίστωσε πως τα χρήματα έκαναν φτερά, το βράδυ της Τρίτης, τους ειδοποίησε και εκείνοι έκαναν έλεγχο στην οικιακή βοηθό που είχε πάνω της το ποσό και το αντικλείδι που χρησιμοποιούσε. Έτσι, την συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι της, όπου βρήκαν ένα κινητό και ένα κόσμημα τα οποία είχε κλέψει τις προηγούμενες ημέρες. Η 28χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που της άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος και την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.