Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 -

Ρωμανός για Κασσελάκη: Να βρουν έναν καλό λογιστή να τους εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ αρχικής και ετήσιας δήλωσης Πόθεν Έσχες«Να βρουν έναν καλό λογιστή να τους εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ αρχικής και ετήσιας δήλωσης πόθεν έσχες» συμβουλεύει τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός ενώ παράλληλα καλεί την Κουμουνδούρου να… βρει και καλούς δικηγόρους «τους οποίους θα χρειαστούν μετά τα πολλά ζητήματα που ανέκυψαν από την ημέρα παρουσίασης του ιδιότυπου excel».

Στη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει: «Καλά πήγε το ζήτημα του πόθεν έσχες, που ο ίδιος επέλεξε να ανοίξει λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, για τον κ. Κασσελάκη: Μπαράζ ανακοινώσεων διαχείρισης πανικού, ψέμα πάνω στο ψέμα, άδειασμα του Προέδρου από την Εκπρόσωπο, συντροφικά μαχαιρώματα και το φιάσκο συνεχίζεται.

Εμείς απλά θα προτείναμε:

  1.  Να βρουν έναν καλό λογιστή να τους εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ αρχικής δήλωσης πόθεν έσχες και ετήσιας δήλωσης πόθεν έσχες. Να τους βοηθήσει με τη χρήση των πλατφορμών και με ό,τι άλλο χρειάζονται, προκειμένου να καταθέσουν επιτέλους ένα κανονικό πόθεν έσχες.
  2.  Να βρουν καλούς δικηγόρους τους οποίους θα χρειαστούν μετά τα πολλά ζητήματα που ανέκυψαν από την ημέρα παρουσίασης αυτού του ιδιότυπου excel από τον κ. Κασσελάκη στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.
  3.  Να βρουν κάποιον που να τους νοιάζεται, ώστε να τους εξηγήσει ότι η στρατηγική του να καλύπτουν κάθε τους ψέμα με νέο ψέμα είναι ατελέσφορη και δεν κερδίζουν απόλυτως τίποτα με τα fake news και τις συκοφαντίες. Εξάλλου, αυτή την στρατηγική την έχουν δοκιμάσει με τα γνωστά αποτελέσματα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φτάνοντας στο σημείο, στην τελευταία τους ανακοίνωση, να ξεπεράσουν κάθε όριο γελοιότητας και να σκαρφίζονται νέα σενάρια συνωμοσίας».