Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ρομά έστησαν ενέδρα στην εθνική - Χτύπησαν ηλικιωμένη για να την ληστέψουν [ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ]



Μία ομάδα Ρομά, που είχε στήσει ενέδρα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Εξαμιλίων, επιτέθηκε με πέτρα σε ηλικιωμένη γυναίκα, οδηγό ΙΧ, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο κεφάλι.

Οι άνδρες, στη συνέχεια, άνοιξαν τις πόρτες και έκλεψαν κινητό τηλέφωνο και τσάντα, αφήνοντάς τη γυναίκα αιμόφυρτη στον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου της έκαναν ράμματα στο κεφάλι.

 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Κορίνθου.

«Η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή των Εξαμιλίων τις τελευταίες εβδομάδες (εγκληματικότητα η οποία σημειωτέον ήταν πάντα το κύριο πρόβλημά της), έχει φέρει τους κατοίκους σε απόγνωση. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας έχει οδηγήσει τους κατοίκους στο να εγκαταλείπουν την περιοχή, ενώ οι εναπομείναντες αντιμετωπίζουν την κρατική αδιαφορία για την υψηλή εγκληματικότητα στην περιοχή τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι των Εξαμιλίων, μετά την πτώση του ήλιου η περιοχή ερημώνει και κυριαρχεί ο φόβος, ο οποίος «κλειδώνει» τους ανθρώπους στα σπίτια τους, στα οποία και πάλι η... ασφάλεια είναι σχετική.

Δείτε το βίντεο: