Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ρέθυμνο: Προσήχθη στην αστυνομία η γυναίκα που δημοσίευε συνταγές για φόλες



Θύελλα αντιδράσεων και οργή προκάλεσαν οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια γυναίκας στο Facebook, με τα οποία έδινε οδηγίες για παρασκευή φόλας για γάτες.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις καταγγελίες πολιτών και φιλοζωικών οργανώσεων, η αστυνομία προσήγαγε τη γυναίκα και τον σύζυγό της στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου με εντολή της εισαγγελέως για να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Η συγκεκριμένη περιέγραφε αναλυτικά σε σχόλια με το προφίλ της τα βήματα και τα υλικά που χρειάζονται για να φτιάξει κάποιος τα θανατηφόρα παρασκευάσματα για τις γάτες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, κάποια στιγμή ο σύζυγος της γυναίκας με ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε γράψει την επίμαχη ανάρτηση που προκάλεσε οργή και ότι επρόκειτο για πλάκα σε έναν φίλο του.

Το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με χρήστες να γράφουν εκατοντάδες σχόλια μίσους και να κάνουν αναφορές στο προφίλ της.

Το αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η ίδια υποχρεώθηκε να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να κλείσει τον λογαριασμό της, αφού πρώτα ισχυρίστηκε ότι το έκανε για πλάκα, ενώ έχει ζητηθεί και η παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.