Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ρέθυμνο: Κοιτούσαν τη θάλασσα και πρόσεξαν μια εικόνα ανατριχιαστική



Συναγερμός σήμανε στις 07.00 περίπου το πρωί στο Ρέθυμνο, όταν περαστικοί ενημέρωσαν το κεντρικό λιμεναρχείο, ότι στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το ανατολικό παραλιακό μέτωπο, επιπλέει το πτώμα γυναίκας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι λιμενικές Αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα ανσύρθηκε από το νερό ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για γυναίκα ξένης καταγωγής ηλικίας 40 – 50 ετών με τις Αρχές να μην αποκλείουν για την ώρα κανένα ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Λιμενικές Αρχές δεν βρήκαν πάνω της ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να μαρτυρά τα στοιχεία της. Επίσης στην Αστυνομία αλλά και στο Λιμενικό, δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση γυναίκας στα όρια του Ρεθύμνου.

Θρίλερ με αγνοούμενη γυναίκα στην Κρήτη

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της 85χρονης στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας στην Κρήτη, με αντίπαλο τους ισχυρούς ανέμους και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Παρά τις προσπάθειες η αγωνία κορυφώνεται καθώς η ηλικιωμένη παραμένει άφαντη. Τη φωτογραφία της αγνοούμενης ανήρτησαν οι οικείοι της σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι έρευνες. 

Οι έρευνες γίνονται από την Αστυνομία, τους διασώστες ,τους πυροσβέστες και τους Σαμαρείτες, καθώς έχουν κινητοποιηθεί όλες οι αρμόδιες αρχές για την εύρεσή της και γίνονται με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ.Δασκαλάκης οι έρευνες απέβησαν άκαπρες και συνεχίζονται με ομάδες και δυνάμεις που ανανεώθηκαν. Στις δυνάμεις προστέθηκαν πλέον οι εθελοντές Σαμαρείτες από την Ιεράπετρα, η ομάδα διάσωσης Ιεράπετρας και η ομάδα διάσωσης Αγ.Νικολάου με επικεφαλής Δημήτρη Κουλουβουσίδη.

Χθες οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα Περβολάκια όπου πολίτες αναφέρουν ότι είδαν μια γυναίκα που της έμοιαζε, αλλά δεν επρόκειτο όπως αποδείχθηκε για την ηλικιωμένη.