Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Φλώρου



Συνεχίζουν να τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της αποφυλάκισης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου καθώς πριν από λίγες ώρες άνοιξε η αυλαία των μαρτυρικών καταθέσεων ενώπιον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιατρός ο οποίος καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού ως ο πλαστογράφος βασικής ιατρικής γνωμάτευσης που άνοιξε την πόρτα της φυλακής για τον 39χρονο επιχειρηματία αν και προσήλθε αυτοβούλως στο εισαγγελικό γραφείο εξετάστηκε με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων και όχι με αυτή του απλού μάρτυρα.

Ο γιατρός φέρεται να έδωσε εξηγήσεις για περίπου 2,5 ώρες και αποχώρησε από την Εισαγγελία με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία δυο αστυνομικών με πολιτικά σε μια προσπάθεια, σύμφωνα με το δικηγόρο του, να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα κατέθεσε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ο διευθυντής της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Σπύρος Ζακυνθινός.

Ο κ. Ζακυνθινός φέρεται να προσκόμισε όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει , αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της επίμαχης ιατρικής γνωμάτευσης.