Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 -
Μερική συννεφιά

27 °C

Σήμερα, 20. Σεπτεμβρίου 2019

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο ισόγειο σπιτιού στο Χαλάνδρι«Μυστήριο» καλύπτει το πτώμα που βρέθηκε σε σπίτι στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Πέμπτης (21.02.2019). Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Κονίτσης,αναφέρει πως αυτό νοικιάστηκε από έναν 60χρονο και την Γερμανίδα σύντροφό του τον Σεπτέμβριο.

Τέλη του Δεκεμβρίου ο άνδρας τον ενημέρωσε πως θα πάνε ταξίδι στην Γερμανία. Τους ξαναείδε αρχές Ιανουαρίου, και αυτή ήταν η τελευταία φορά.

Όπως αναφέρει αρχικά δεν έδωσε σημασία γιατί υπέθεσε πως θα πήγε το ταξίδι που έλεγε. Ωστόσο οι υποψίες άρχισαν να «έρχονται» όταν δεν εμφανίστηκε κανείς για να δώσει το νοίκι, και τόσο φίλοι του και συνάδελφοί του όσο και η πρώην σύζυγός του τον αναζητούσαν. Ωστόσο το αυτοκίνητό και η μηχανή του ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι.

Σήμερα που η δυσοσμία ήταν πολύ έντονη, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κάτοικοι πολυκατοικίας στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που ερχόταν από το ισόγειο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν μέσα, είδαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι. Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, τόσο που δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ήταν άντρας η γυναίκα.

Στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ή έρευνας, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής.