Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 -

Προκλητική η Περιστέρα: Πήγε με ελικοφόρο στο Πανεπιστήμιο για να διδάξει!Με ελικοφόρο ΑΤR42 «πέταξε» στην Κοζάνη η Μπέτυ Μπαζιάνα, για το δεύτερο μάθημα στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

 

Όπως αναφέρει σήμερα ο «Βηματοδότης», η σύντροφος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ταξίδεψε με την Astra Airlines, μία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία επιδοτείται από το κράτος για να πραγματοποιεί πτήσεις στις λεγόμενες άγονες γραμμές.

Στο δεύτερο μάθημα της στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών) η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φοιτητές. Με τη διαφορά, όμως, ότι αυτή τη φορά, δεν υπήρχαν ούτε κάμερες, ούτε φωτογράφοι.

Φορώντας μαύρο μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι, μαύρες μπαλαρίνες και γκρι ζακέτα, ξεκίνησε τη διδασκαλία αφού πρώτα έκανε μια μικρή επανάληψη στα όσα είχε πει στο πρώτο μάθημα.

Όταν αυτό ολοκληρώθηκε, η Μπέτυ Μπαζιάνα αναχώρησε αμέσως για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί ταξίδεψε στην Αθήνα.

Προηγουμένως, είχε αρνηθεί ευγενικά, για δεύτερη φορά, πρόσκληση σε δείπνο, καθώς όπως είπε «πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στα παιδιά μου».