Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πρωινό για Σπυροπούλου: Δεν ξεχνάμε πως δεκάδες έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της



Η Queen Ντίνα όπως την αποκαλούν στα social media μέσα στο Survivor φάνηκε γλυκιά, υπομονετική, απλή. Τόσο που κατάφερε επιτυχώς να αλλάξει την εικόνα που είχε σχηματιστεί στο κοινό για εκείνη. 

Δεν έλειψαν βέβαια και οι συμπαίκτες της, όπως η Ελένη Χατζίδου και η Ξένια Rec οι οποίες τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και εκτός μιλούσαν για μια κοπέλα που είναι διαφορετική πίσω και μπροστά από τις κάμερες. 

Και η συζητήση για το ποιο είναι το αληθινό προφίλ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έρχεται και επανέρχεται... 

Και φυσικά με το θέμα καταπιάστηκαν και σήμερα στο Πρωινό. 

Την αρχή έκανε η Φαίη Σκορδά η οποία αφού τόνισε ότι όταν την είχε πρωτογνωρίσει είχε δει ένα γλυκύτατο πλάσμα, η δεύτερη συνάντηση μαζί της μάλλον ήταν... βατερλό. Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι εκείνη για εκείνη τη συνάντηση «μου έρχονται κάποιες εικόνες, κάποια λεγόμενά της, την τελευταία φορά που τη συνάντησα από κοντά, δεν μπορώ. Μένω σε εκείνο και στον τρόπο που μιλούσε. Ήταν ένα πράγμα αδιανόητο για μένα. Ήταν σαν να έβλεπα μια γυναίκα όχι 22-25 χρονών άλλης λογικής και άλλης φύσης».

Έξαλλος ο Κώστας Τσουρός με την αλλαγή στο προφίλ της παρουσιάστριας, απευθύνθηκε ακόμα και στους τηλεθεατές για να τον πιστέψουν: «Ακριβώς Κωνσταντίνα μου, ο φακός δεν μπορεί να ξεγελάσει, αυτό λέμε όλοι. Δεν καταλαβαίνει τι λέει, λέει άλλα από εδώ, άλλα από εκεί. Ο κόσμος δεν ξέρει και δεν πιστεύει τι είχε γίνει. Επιτρέψτε μας, επειδή εμείς είμαστε σε αυτόν τον χώρο κι επειδή δεκάδες συνάδελφοί μας βρέθηκαν χωρίς δουλειά εξαιτίας της, γι’ αυτό λέμε και αυτά που λέμε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό και νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια. Δεν έχουμε εμπάθεια, απλά δεν ξεχνάμε. Δεν μπορεί να ξεχάσουμε το παρελθόν».

Από την πλευρά της, η Κλεοπάτρα Πατλάκη διατήρησε πολύ υψηλούς τους τόνους, λέγοντας: «Όταν έμπαινε με τον σκύλο της και έλεγε στον παραγωγό πήγαινε τον σκύλο βόλτα, όταν χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως υπηρέτες, δεν είναι κατεστημένο. Ένας άνθρωπος κρίνεται από το πώς αντιδρά όταν από τα χαμηλά βρίσκεται στα ψηλά. Την περίοδο που ήταν στα ψηλά δεν έδειξε και τον καλύτερο χαρακτήρα, δεν ήταν ψέματα όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν και ήταν χειρότερη η αλήθεια.

Γιατί να μη μοιράσεις λίγο από το χρυσό καναβούρι που τρως και στους υπόλοιπους; Ανασφάλεια μπορεί να είχε, αλλά όταν την πληρώνουνε τόσοι άνθρωποι δεν είναι ανασφάλεια, είναι σκληρότητα. Ο ίδιος άνθρωπος ήταν η Κωνσταντίνα με εξουσία, ο ίδιος άνθρωπος είναι η Κωνσταντίνα τώρα που προσπαθεί να χτίσει ένα άλλο προφίλ. Να της συγχωρήσουμε το παρελθόν, αλλά όχι να το ξεχάσουμε, ούτε να το δικαιολογήσουμε όταν βρέθηκαν άνθρωποι χωρίς δουλειά, να κλαίνε νυχθημερόν και να λένε πώς θα πάω σήμερα στη δουλειά».