Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Προφυλακίστηκε το μέντιουμ των διασήμων - Με κατήγγειλε γιατί το έμαθε ο άντρας της, υποστήριξε



Την προφυλάκιση του 44χρονου μέντιουμ των επωνύμων αποφάσισε ο 7ος τακτικός ανακριτής, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της σπείρας αφέθηκαν ελεύθερα. 

Συγκεκριμένα η μια από τις τέσσερις γυναίκες αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ οι άλλες τρεις θα εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. 

Η πεντάδα των μέντιουμ που πιάστηκε στα «δίχτυα» της αστυνομίας έπειτα από καταγγελίες ανυποψίαστων γυναικών, οδηγήθηκε  λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ανακριτή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι τρεις εκτελούσαν ρόλο μέντιουμ, η μια έπαιζε το ρόλο της «ρεσεψιόν» και η πέμπτη ήταν προσωπικό «γενικών καθηκόντων».

Το 44χρονο μέντιουμ


«Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. 24.000 από τη μια και 19.000 από την άλλη. Σε καμιά από τις δυο δεν υποστήριξα ότι θα έκανα πρόβλεψη θανάτου η ασθένειας συγγενικού τους προσώπου», υποστήριξε στην απολογία της η 44χρονη.

Το μέντιουμ των επωνύμων ισχυρίστηκε ότι: «Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια μαντζούνια κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο Ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μια από αυτές ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν δεν έχουμε πρόβλημα να τα επιστρέψουμε. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο άντρας της».

Οι γυναίκες φέρονται να έχουν «αρπάξει» πάνω από 70.000 ευρώ μόνο από δύο θύματά τους, ενώ αυτή τη στιγμή διενεργούνται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωσαν αδρά τις... υπηρεσίες που προσέφεραν.