Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πώς περιέγραψαν οι αστυνομικοί όσα είδαν στο διαμέρισμα – κολαστήριο στη Δάφνη



Την εκτίμηση ότι ο 52χρονος άνδρας στη Δάφνη είχε μελετήσει καλά την αιχμαλωσία και τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας κάνουν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να συνδέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Η επιμονή των αστυνομικών, που έφτασαν στο κολαστήριο της Δάφνης, μετά την άρνηση του δράστη να ανοίξει, και μια πνιχτή φωνή που ακούστηκε πίσω από το παντζούρι της έσωσαν τη ζωή.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι άνδρας θα βασάνιζε μέχρι θανάτου τη νεαρή κοπέλα.

Κάνουν λόγο για μια υπόθεση στα αστυνομικά χρονικά σοκαρισμένοι μπροστά σε ότι αντίκρισαν και περιγράφουν στο διαβιβαστικό τους.

Στο διαβιβαστικό της αστυνομίας οι αστυνομικοί περιγράφουν πως βρήκαν την κοπέλα «δεμένη πισθάγκωνα με ιμάντα περασμένο στη μέση της με ειδικές προσαρμογές  φιμωμένη με μονωτική ταινία, με τα κάτω άκρα δεμένα από τον αστράγαλο, με ιμάντα το κάθε ένα δεμένο στο μεταλλικό πλαίσιο του προσκέφαλου του κρεβατιού και με τα μάτια καλυμμένα με μαύρη μάσκα».

Οι αρχές ερευνούν εάν ο άνδρας μετέδιδε διαδικτυακά το βασανισμό.

Αναφέρουν πως βρέθηκαν στο χώρο «ένας υπολογιστής με μεγάλη οθόνη τροποποιημένος με πολλά παρελκόμενα κάμερες εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με μεγάλη καλωδίωση κλπ. Ειδικά γυαλιά με μικροκάμερα και κάρτες μνήμης στο σκελετό μια φιάλη με ύποπτη υγρή ουσία καθώς επίσης και τα ενδύματα της παθούσας, το κινητό της τηλέφωνο με τη μπαταρία βγαλμένη. Ο δράστης βρέθηκε ημίγυμνος, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στην υπηρεσία μας όπου εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του».