Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

6 °C

Σήμερα, 20. Ιανουαρίου 2022

περιγραφηΣυγκλονίζει η μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που σώθηκε από το οικόπεδο του θανάτου στο Μάτι

Ο άνθρωπος που κατάφερε τελευταίος να διαφύγει από τις φλόγες στο μοιραίο οικόπεδο όπου έχασαν τη ζωή τους 26 συνάνθρωποί μας στο Μάτι μοιράζεται τις τρομακτικές στιγμές.

Περιγράφει το πώς κατάφερε να διαφύγει ο ίδιος και η κόρη του και πώς εγκλωβίστηκαν τελικά όσοι δεν πρόλαβαν να φθάσουν στη θάλασσα.Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Κάηκε το εσωτερικό του λαιμού της μητέρας μου και οι βλεννογόνοι αδένες»

Τις δραματικές ώρες που έζησε εν πλω έξω από το λιμάνι της Ραφήνας περιέγραψε η νοσοκόμα Βίκυ Παππά στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα.«Μάζευαν με το φτυάρι τους ανθρώπους που είχαν γίνει στάχτες»!

Τις τελευταίες μέρες η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε φαντασία. Κάηκαν χιλιάδες σπίτια από την Πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Μαζί τους κάηκαν στη φωτιά στο Μάτι και άνθρωποι. Οι περιγραφές είναι ανατριχιαστικές. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μαρία Βούσουλα, μιλώντας στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, λυγίζει…Ανατριχιαστική μαρτυρία για την πυρκαγιά: «Καμένοι γέροι, παιδιά μόνα τους, να ουρλιάζουν στο δρόμο»

Άλλη μια περιγραφή κατοίκο της Ανατολικής Αττικής για την φονική πυρκαγιά, δημοσιεύτηκε μέσω ενός χρήστη ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο φίλος του που μένει στο Νέο Βουτζά, κινδύνευσε μαζί με το γιο του στην προσπάθειά τους να διασωθούν.Ανατριχιαστική περιγραφή Βρετανίδας: "Μπαμπά δεν θα τα καταφέρω εδώ, δεν υπάρχει διέξοδος, δεν καταλαβαίνεις"

Σκαρφαλωμένη επάνω σε έναν βράχο στη θάλασσα, την ώρα που η πυρκαγιά κατέκαιγε την ακτή, η Τζέιμι Μαρί Ντέγκε έκανε αυτό που πίστευε ότι θα ήταν το τελευταίο της τηλεφώνημα στην οικογένειά της.

Η 30χρονη Βρετανίδα κάλεσε τον πατέρα της που φρόντιζε τις δύο της κόρες στο Λονδίνο.Συγκλονιστική περιγραφή ήρωα πυροσβέστη - Αν είσαι άνθρωπος, δεν μπορεί να είσαι ίδιος μετά από αυτό...

Διαβάστε την συγκλονιστική περιγραφή του ήρωα πυροσβέστη, Νίκου Ρουκούδη, όπως εκείνος ανάρτησε στο facebook: 

Μάτι Αττικής 23-25 Ιουλίου 2018.