Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πώς ανακάλυψαν μητέρα και γιαγιά την ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης στη Θεσσαλονίκη



Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ο 39χρονος γιατρός, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του.

Οι αρχές έφτασαν στον 39χρονο έπειτα από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος συγγενικού προσώπου.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο το μικρό κοριτσάκι τους τελευταίους τέσσερις μήνες παρουσίαζε «περίεργη» συμπεριφορά. Κάθε φορά που γυρνούσε από το σπίτι του πατέρα της δεν είχε διάθεση για παιχνίδι και ήταν λιγομίλητη. Αρχικά η μητέρα της υπέθεσε ότι αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς οφείλεται στην απουσία του πατέρα από το σπίτι.

Ωστόσο κάποια στιγμή η γιαγιά του παιδιού την προσέγγισε και μετά από κουβέντα αρκετής ώρας η μικρή αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την έβαζε να κάνει ανάρμοστα πράγματα. Η τετράχρονη επανέλαβε τα ίδια και στη μητέρα της η οποία πανικοβλημένη πήγε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων.

Ο 39χρονος φέρεται να δήλωσε αθώος, κάτι που αναμένεται να επαναλάβει και σήμερα, όπως αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι έχουν αδιάσειστα στοιχεία για τις αρρωστημένες πράξεις του, την ασέλγεια και πως το παιδί δεν λέει ψέμματα. «Πάντως, έχει απορριφθεί κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκδικητική πράξη της μητέρας προς τον εν διαστάσει σύζυγο» ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης, βρέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.