Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

5 °C

Σήμερα, 1. Δεκεμβρίου 2021

Ποντιακά κάλαντα και χοροί στην «Πολιτεία των ευχών» στις Σέρρες..Με ήχους της αλησμόνητης πατρίδας πλημμύρισε το περασμένο Σάββατο η «Πολιτεία των ευχών» στο χώρο του κεντρικού πάρκου των Σερρών. Το μεγάλο ψυχαγωγικό χριστουγεννιάτικο πάρκο διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Δήμο, με σκοπό να χαρίσει όμορφες στιγμές στους μικρούς φίλους της περιοχής.

Το πρωί του Σαββάτου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών και Κατοίκων Αγίου Ιωάννη «Αλησμόνητες πατρίδες», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών «Άγιος Πολύκαρπος» και ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων «Οι Ακρίτες» προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές για να παρουσιάσουν χορούς και κάλαντα από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.


(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων «Οι Ακρίτες»)

Τα παιδιά του ποντιακού συλλόγου φόρεσαν τις παραδοσιακές φορεσιές τους και παρουσίασαν μουσικοχορευτικό πρόγραμμα εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ποντιακά κάλαντα και χοροί στην «Πολιτεία των ευχών» στις Σέρρες

Πλήθος κόσμου προσήλθε από νωρίς για να παρακολουθήσει το γιορτινό θέαμα και να κάνει τη βόλτα του στο στολισμένο πάρκο, το οποίο θα λειτουργεί μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου.

TAGS