Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Ποιος είναι ο πολιτικός με τα φθαρμένα παπούτσια;



Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του ενημερώνοντας τους χρήστες που τον ακολουθούν για τις δραστηριότητες του. Σήμερα, λόγω της εθνικής εορτής, ο Σταύρος Θεοδωράκης «ανέβασε» φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια. Όπως ο ίδιος γράφει στη λεζάντα της πρώτης εικόνας, ποζάρει με τους γονείς του και την αδελφή του μια 25η Μαρτίου στη δεκαετία του '60. Ο πατέρας του, μάλιστα, φοράει την παραδοσιακή στολή της Κρήτης. 

«25η Μαρτίου την δεκαετία του '60 στην Αγία Βαρβάρα. Με την μητέρα μου, τον πατέρα μου και την αδελφή μου την Ελένη», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ποταμιού. 

Μάλιστα λίγο μετά δημοσίευσε και μια δεύτερη εικόνα του από το σχολείο, στην οποία απεικονίζεται να λέει ποίημα για την εθνική εορτή. Ανάμεσα στους συμμαθητές του, όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι και ο μπασκεμπολίστας, Αργύρης Καμπούρης.

«Και ποίημα λίγα χρόνια μετά στο 2ο δημοτικό Αγίας Βαρβάρας. Στη φωτογραφία και ο Αργύρης (ναι ο Καμπούρης! αυτός που μας χάρισε το τρόπαιο στο ευρωμπάσκετ του '87)». 

Δείτε τις εικόνες: