Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 -
Μερική συννεφιά

26 °C

Σήμερα, 17. Ιουλίου 2019

Ποια είναι η κρητικοπούλα που εντυπωσίασε τον Κάρολο;Κατά την επίσημη επίσκεψή τους, Κάρολος και Καμίλα, έσπασαν αρκετές φορές το πρωτόκολλο.

Συγκεκριμένα κατά την παραμονή τους στην Κρήτη, Κάρολος και Καμίλα, έστησαν το δικό τους γλέντι, αφού θέλησαν να χορέψουν «Σιγανό», μαζί με τους ντόπιους, στην πλατεία στις Αρχάνες.

Το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύει τους δημόσιους εναγκαλισμούς και τις οποιεσδήποτε επαφές και μεταξύ των βασιλικών μελών, αλλά κυρίως μεταξύ των κοινών θνητών και των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια του χορού, όπως φάνηκε στα πλάνα, ο πρίγκιπας Κάρολος έπιασε κουβεντούλα με τη χορεύτρια που είχε μπλέξει τα χέρια του.

Η 24χρονη φοιτήτρια αποκάλυψε το διάλογό τους.

«Την ώρα που του μετρούσα τα βήματα για να χορέψει μαζί μας σιγανό, είχαμε μια πολύ ζεστή συνομιλία», λέει χαρακτηριστικά και εκμυστηρεύεται το διάλογο που είχαν:

«Αυτό που φοράς τι είναι;», τη ρώτησε για να του απαντήσει: «Είναι το παραδοσιακό νυφικό που φορούσαν στις Αρχάνες».

«Εσύ είσαι παντρεμένη;», ρώτησε μετά. «Οχι είμαι φοιτήτρια» αποκρίθηκε η Βαγγελιώ. Και ο Κάρολος είπε τότε: «Είσαι πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα. Εύχομαι να το βάλεις και στο γάμο σου στο μέλλον»!