Σάββατο 08 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

21 °C

Σήμερα, 8. Αυγούστου 2020

Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα για τα γυρίσματα της αμερικανικής υπερπαραγωγήςΣε κινηματογραφικό πλατό έχει μετατραπεί αυτή την ώρα η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι, καθώς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered».

Σήμερα, λοιπόν, από το πρωί, κεντρικοί δρόμοι μπροστά από το Σύνταγμα αλλά και περιμετρικά από αυτό, είναι κλειστοί με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη! 

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την περιέργεια πολλών ανθρώπων, που έχουν μαζευτεί στο σημείο, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα της αμερικανικής υπερπαραγωγής στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον, ο εντυπωσιακά ανερχόμενος Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον.

Κι αν οι Ελληνες ήταν ενημερωμένοι για το τι συνέβαινε εκεί, οι τουρίστες απορημένοι ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει.
 

syntagma02syntagma03syntagma04
 
 

 

Από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες κομπάρσοι και φυσικά το τεχνικό επιτελείο και οι ηθοποιοί της ταινίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας τις σκηνές που έχει ορίσει ο σκηνοθέτης της ταινίας. 

Όπως όλα δείχνουν, αυτήν την ώρα γυρίζονται σκηνές που απεικονίζουν επεισόδια και συγκρούσεις διαδηλωτών με ΜΑΤ.

Λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00΄ - 18.00΄, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

· Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

· Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

· Πλατεία Συντάγματος.

syntagma06syntagma05syntagma07