Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 12. Μαΐου 2021

Πήραν το κυνήγι τον Καμμένο και του έπεσε το παντελόνι! (Βίντεο)Μία πολύ δύσκολη στιγμή έζησε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγες ώρες στο Κερατσίνι. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ένιωσε τον θυμό και την έκρηξη του κόσμου για τα νέα σκληρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση και με τη δική του συγκατάθεση, αφού ήρθε αντιμέτωπος με μία ομάδα διαδηλωτών, που φρόντισαν να τον τρομάξουν αρκετά...

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται καθαρά ο κ. Καμμένος να προσπαθεί να ξεφύγει από το εξαγριωμένο πλήθος των διαδηλωτών με τη βοήθεια κάποιον ανθρώπων που βρίσκονται πολύ κοντά του, αλλά και της φρουράς του. Το πλήθος επιτίθεται με κοντάρια από σημαίες, του πετάει μπουκάλια ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επιχειρούν να τον χτυπήσουν με τα χέρια. 

Το μένος του πλήθους ήταν τόσο έντονο, αφού ακόμα και όταν η φρουρά του κ. Καμμένου κατάφερε να τον βάλει μέσα στο αυτοκιίνητο για να φύγουν από την περιοχή εκείνοι χτυπούσαν τις λαμαρίνες με μανία. 

Χαρακτηριστικό της έντασης στην οποία βρισκόταν, είναι και το γεγονός ότι από την υπερ-προσπάθεια να ξεφύγει, του έπεσε το... παντελόνι!

Δείτε το βίντεο: