Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ένταση



Ένταση με απεργούς των ΟΤΑ και αστυνομία στο υπουργείο Εσωτερικών

Ένταση επικράτησε στο υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ απεργών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τον χώρο.



«Δεν μπορώ να συνεχίσω, συγνώμη, είναι συγκλονιστικό» – Η Κατερίνα Καινούργιου αδυνατούσε να δεχτεί αυτά που άκουγε

Μετά την κακοποίηση και τον βασανισμό του Όλιβερ στην Αράχωβα, με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Σταθά μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (8/12) να τονίζει «έχουμε ντοκουμέντα, έχουν δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ και τα επεξεργάζονται. Έχει αλλάξει η ζωή μας εδώ πέρα.



Γαλλία για Τουρκία: Πρέπει να πούμε «στοπ» σε ένα καθεστώς που δεν βλέπει όρια

Η Γαλλία είχε ήδη αυξήσει τους τόνους εναντίον της Άγκυρας κατά την τουρκική επίθεση τον Οκτώβριο εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), συμμάχων των Δυτικών στη μάχη κατά της τρομοκρατίας στη Συρία, και στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, μέλος του οποίου είναι η Τουρκία, που διεξήχθη στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο.



Τουρκικά ΜΜΕ “οραματίζονται” ένταση στα Ίμια

“Ένταση” στα Ίμια “ανακαλύπτουν” τουρκικά ΜΜΕ, ίσως αποκαλύπτοντας και την “επιθυμία” της Άγκυρας.

Την σκυτάλη πήρε σήμερα η εφημερίδα “Σοτζού” που -ανήμερα της μαύρης επετείου από την θλιβερή νύχτα στα Ίμια- “είδε” κινητικότητα και “κρυφτό” ανάμεσα σε πλοία της Ελληνικής και της Τουρκικής ακτοφυλακής γύρω από τις βραχονησίδες.



Μόρια: Πετροπόλεμος Αφγανών-Αφρικανών μετά τη δολοφονία του 20χρονου από την Υεμένη

Ένταση επικρατεί από το πρωί στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια με αφορμή το θάνατο του 20χρονου από την Υεμένη.

Αφρικανοί, κυρίως, αιτούντες άσυλο διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους και διεκδικούν το διαχωρισμό τους από τους Αφγανούς κυρίως που διαμένουν εκεί.



Ένταση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταξύ ομάδας αντιεξουσιαστών και αστυνομίας.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ώστε να απολογηθούν. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν περιορισμένη ρήψη χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.