Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

32 °C

Σήμερα, 15. Αυγούστου 2020

«Πήγα να την ταΐσω και είχε μελανιάσει» – Η τραγική περιγραφή της μάνας που βρήκε νεκρό το βρέφος της στην Πάτρα!Σoκάρει η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με τον θάνατο του πέντε μηνών κοριτσιού που έχασε τη ζωή του, ενώ βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο Καρμανδάνειο Νοσοκομειο. 

Η μητέρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διηγήθηκε την τραγωδία που βίωσε με το μωρό της: «Όπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», τόνισε.

Και ο πατέρας του μωρού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της οικογένειάς του. «Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η μητέρα του βρέφους που είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για να το προσέχει κατά τη νοσηλεία του ξάπλωσε μαζί του για να κοιμηθεί και το πρωί που σηκώθηκε το βρήκε νεκρό. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι, η μητέρα του βρέφους κατά τη διάρκεια του ύπνου να το πλάκωσε με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και η ιατροδικαστική εξέταση.