Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Περαστικός ξυλοφορτώνει Πακιστανό που πήγε να κλέψει στη ΘεσσαλονίκηΈνα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επίθεσή του σε νεαρό εργαζόμενο κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Πακιστανός, επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας και με τη συνοδεία άλλων ατόμων σε 20χρονο προωθητή κινητής τηλεφωνίας, επειδή απλώς… τον κοίταξε, ενώ στη συνέχεια, προσπάθησε, να του αποσπάσει και τα χρήματα που είχε στην κατοχή του. 

Λίγα λιπτά αργότερα, ο 20χρονος κατάφερε να απομακρυνθεί, ωστόσο, ένας περαστικός που είδε το περιστατικό... δεν έμεινε με δεμένα χέρια και επιτέθηκε στον αλλοδαπό για αντίποινα, με έναν άντρα ασφαλείας να προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων δεν είναι λίγες οι φορές, που παρόμοια περιστατικά έχουν εκτυλιχθεί στην περιοχή γύρω από την Αγορά Καπανίου, λίγα μέτρα μακριά από το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Δείτε το βίντεο: