Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 -

Περαστικά ευχήθηκε ο Γεωργιάδης στον ΠολάκηΑπό τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στον αναπλ. Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο που του συνέβη σήμερα το μεσημέρι , ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνης Γεωργιάδης.

«Εύχομαι περαστικά από καρδιάς» έγραψε ο Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το μεσημέρι της Πέμπτης και κάτω από άκρα μυστικότητα, Παύλος Πολάκης, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Νωρίτερα είχε εμφανίσει συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής.

Επίσημα οι αρμόδιοι γιατροί κάνουν λόγο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, ο αναπληρωτής υπουργός μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων και νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Τι λένε πληροφορίες από το περιβάλλον του

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Πολάκη, το επεισόδιο δεν κρίνεται σημαντικό, καθώς ο υπουργός αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και πραγματοποιεί τακτικά εξετάσεις για την υγεία του, χωρίς όμως να είναι κάτι επικίνδυνο.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πολάκης παρέμεινε εντός του νοσοκομείου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά θα πάρει εξιτήριο σήμερα και αύριο θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα του.

Από το περιβάλλον του αναπληρωτή υπουργού, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να παραμένει για προληπτικούς λόγους, στη Μονάδα Εμφραγμάτων, με συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής.