Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πένθος για την Κατερίνα Καινούργιου



Δύσκολες ώρες περνά η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παππούς της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες τους παππού της, συνοδεύοντας της με τρυφερά λόγια.

«Καλό παράδεισο   παππού μου… παρότι κάποιοι θα πουν ότι ήσουν πλήρης ημερών, στα μάτια μας ήσουν ένας αιώνιος έφηβος… θυμάμαι κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί… Έχουν αποτυπωθεί όλες, με υπερηφάνεια στις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων… Σε αγάπησα πιο πολύ από όσο σου είπα και πιο πολύ από όσο σου έδειξα.. θα σε έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου! Από σήμερα θα είσαι ο φύλακας άγγελός μας… σε ευχαριστώ για όλα…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην απώλεια που βιώνει η οικογένειά της και μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, «Ευτυχείτε».

«Το μοιράστηκα στο Instagram, δεν ήθελα να το πω στην εκπομπή. Έχασα τον παππού μου, χθες. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί του, πέθανε στα 88 του χρόνια… Είναι η πρώτη φορά που ζω μια απώλεια. Παρ’ όλα αυτά είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι, τον θυμόμαστε και είμαστε πολύ περήφανοι που είχαμε έναν τόσο υπέροχο παππού…», είπε μεταξύ άλλων και ιδιαίτερα συγκινημένη.