Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πειραιάς: Συνελήφθη για ασέλγια σε ανήλικες στα ασανσέρ. Ομολόγησε 100 επιθέσεις!



Χειροπέδες στον σάτυρο του Πειραιά πέρασαν την Παρασκευή αστυνομικοί του ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον είχαν ως ύποπτο διάπραξης περίπου 10 επιθέσεων σε ανήλικες και νεαρές κοπέλες στην νευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Και οι ίδιοι πάντως (οι αστυνομικοί) αισθάνθηκαν αμήχανα και ταυτόχρονα αποτροπιασμό, όταν ο ημεδαπός μεσόκοπος σάτυρος, ομολόγησε σχεδόν 100 επιθέσεις δίνοντας μάλιστα αναλυτικές περιγραφές για υποθέσεις που ήταν άγνωστες στην αστυνομία.

Ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση ότι τα θύματα των σεξουαλικών επιθέσεων ή παρενοχλήσεων, καταφεύγουν στην αστυνομία σε ποσοστ’ό μόλις 10%.

Οι γονείς του τελευταίου θύματος, ένα κοριτσάκι 14 χρόνων, είπαν πως ο δράστης ακολούθησε τη μικρή την ώρα που μπήκε στην πολυκατοικία που διαμένουν, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να προβεί ευτυχώς σε άλλες χυδαιότητες.

Πρόκειται για μέθοδο που όπως έχει γίνει γνωστό κατά το παρελθόν από άλλες καταγγελίες ή δημοσιοποιήσεις στοιχείων από σάιτ του Πειραιά, ακολουθούσε κατά κανόνα σε όλες τις επιθέσεις, καθώς από τα μέχρι τώρα τουλάχιστον στοιχεία, δεν προκύπτει βιασμός.