Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

5 °C

Σήμερα, 1. Δεκεμβρίου 2021

Πάτρα: Συγκλονίζει ο χαμός 7χρονης που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητοΟ βουβός πόνος για τον επιτάφιο έγινε κραυγή όταν η 7χρονη Νικολίτσα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διασταύρωση -καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών Πύργου.

Οι κραυγές της μητέρας της έσπασαν τη σιωπή λίγη ώρα πριν φτάσει με τα τέσσερα παιδιά της στην εκκλησία για τη περιφορά του επιταφίου .  

Η πολύτεκνη μητέρα έχασε από τον έλεγχο της, το 7χρονο κορίτσι της που άρχισε να τρέχει χωρίς όμως να δει  το διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν μπόρεσε να φρενάρει το αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε λίγα μέτρα αργότερα, αφού πρώτα χτύπησε το κορμάκι της άτυχης Νικολίτσας. 

Ο θείος του άτυχου κοριτσιού,Νίκος, καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει και να σταματήσει το αυτοκίνητο όταν η 7χρονη ξέφυγε από τα χέρια της μαμάς της . 

"Η νύφη μου πήρε τα τέσσερα παιδιά της για να πάει στην Εκκλησία, στον επιτάφιο και ενώ περίμεναν να περάσουν το δρόμο, το πιο μικρό παιδάκι της, η 7χρονη Νικολίτσα, της ξέφυγε από τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και το σκότωσε το παιδί".

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια,αλλά αφέθηκε  αργότερα ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.