Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πάτρα: Στο φως τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα για να ενοχοποιηθεί ο Δασκαλάκης – Το σατανικό σχέδιο της Πισπιρίγκου



Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έρχονται στο φως καθώς αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα τα λάθη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο προσκήνιο έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγινε σε τηλεοπτικές εκπομπές, με τη γυναίκα που μιλούσε να προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, πίσω από τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα τα οποία είχαν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των Αρχών καθώς έγιναν λίγες ημέρες πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρισκόταν η 33χρονη μητέρα ή κάποιο συγγενικό της πρόσωπο.

Σε αυτά τα τηλεφωνήματα, το «ανώνυμο» πρόσωπο έκανε λόγο για δολοφονία των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, ενώ στη συνέχεια προσπαθούσε να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη, πατέρα των παιδιών.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, την επίμαχη ημέρα (σ.σ δηλαδή στις 25 Μαρτίου) από το τηλέφωνο της 33χρονης μητέρας πραγματοποιήθηκαν δύο τηλεφωνήματα στην εν λόγω δημοσιογράφο. Το ένα στις 11:01 και το επόμενο στις 11:33. Η συνολική διάρκεια των δύο κλήσεων ήταν περίπου 9 λεπτά.

 

Ομολογία δολοφονίας

Πρόκειται ίσως για τα σημαντικότερα λεπτά σε ολόκληρη την υπόθεση, αφού εφόσον αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ή κάποιο κοντινό της πρόσωπο τότε ουσιαστικά θα μιλάμε για την έμμεση «ομολογία» της 33χρονης, μιας και στο τηλεφώνημα γίνεται ξεκάθαρα λόγος για «δολοφονία» των τριών παιδιών.

Μάλιστα, όπως και στο τηλεφώνημα της 15ης Μαρτίου έτσι και σε αυτό, όχι μόνο προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο σύζυγό της, αλλά ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία όπως ισχυριζόταν μέχρι τότε!

 

Τι λέει η Πισπιρίγκου για τα τηλεφωνήματα

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η 33χρονη κατηγορούμενη, δεν παραδέχεται αλλά ούτε αρνείται ότι έχουν γίνει αυτές οι κλήσεις. Θα το ξεκαθαρίσει λέει, όταν έρθει η ώρα.

Σ.Χ: Έχει προκύψει και ένα θέμα με ένα ψεύτικο τηλεφώνημα, μια φωνή παραποιημένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που μετά ισχυρίστηκαν δημοσιογράφοι ότι αυτό έχει γίνει από εσένα. Και ότι έχει αλλοιωθεί η φωνή και ότι μάλιστα υπήρχε και η καταγραφή της κλήσης αυτής.

Ρ.Π: Ότι έχω να το πω, το έχω πει στις αρχές και όταν ρωτήθηκα, απάντησα.

Σ.Χ: Ότι;

Ρ.Π: Δεν μπορώ να το πω δημόσια. Όμως οι αρχές γνωρίζουν. Θα το ξεκαθαρίσω όταν έρθει η ώρα.

Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε την Πισπιρίγκου στην παιδίατρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στην προσπάθεια της όλο το προηγούμενο διάστημα να ξεγλιστρήσει από τις Αρχές, προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς για τα επεισόδια με σπασμούς της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που κατηγορείται ότι σκότωσε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Οι γιατροί, όμως, αυτά τα επεισόδια δεν τα είδαν ποτέ, γεγονός που τους είχε προβληματίσει.

Ένα λάθος της μητέρας στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε το παιδί φαίνεται ότι θορύβησε τους παιδιάτρους. Όταν το κοριτσάκι εισήχθη στο Ωνάσειο για να βαλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η 33χρονη με την παιδίατρο για τους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο σπίτι, έκανε ένα λάθος, το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου, μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε ‘μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;’», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. 

Το ψέμα που προσπάθησε να «μπαλώσει»

Ωστόσο, σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, γι’ αυτό και η παιδίατρος ζήτησε από τη μητέρα της 9χρονης να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο.

Τότε, η μητέρα τής απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κυρία Μπούντα.

Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η κατηγορούμενη προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο, δεν έπεισε την γιατρό.