Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Πάτρα: Η άγνωστη φωτογραφία του 15χρονου μαζί με τον 17χρονο



Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που έζησε χθες η Κάτω Αχαϊα. Στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 17χρονος Γιώργος, στο προαύλιο του 2ου δημοτικού σχολείου της περιοχής, οι φίλοι του ντυμένοι στα μαύρα, λίγο μετά την κηδεία του χθες το μεσημέρι, τοποθέτησαν λίγα λουλούδια κι ένα καντηλάκι.

Την ίδια ώρα, οι φίλοι δράστη και θύματος σχολίαζαν στο facebook την παρακάτω φωτογραφία. Είναι ο 15χρονος μαζί με τον 17χρονο Γιώργο τον περασμένο Ιούλιο. Τότε τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν. Ο δράστης μάλιστα είχε γράψει κάτω από τη σχετική εικόνα: ''Μαζί με τον Γιώργο feelling crazy στο σπίτι μου''.

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

Εν τω μεταξύ, την πόρτα του Ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 15χρονος Ν.Δ. Θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, προκειμένου να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε από τον Εισαγγελέα.

Ο ανήλικος δηλώνει μετανιωμένος. Φαίνεται πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη την πράξη του, αν και ομολόγησε, ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία του 17χρονου Γιώργου

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έφυγε ο Γιώργος Αλεξανδρόπουλος από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 17 ετών. Χθες το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαΐα.

Τραγικές φιγούρες, τα τέσσερα αδέλφια του και οι γονείς του που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια του Γιώργου, ο οποίος δολοφονήθηκε με καραμπίνα από έναν 15χρονο φίλο του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 15χρονος έχει πρόβλημα στην ομιλία με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να δέχεται τα πειράγματα του 17χρονου και της παρέας του.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος παρενοχλούσε την αδελφή του 15χρονου με αποτέλεσμα οι δύο μαθητές να έχουν διαρκείς προστριβές, εντός και εκτός σχολείου. Όλα αυτά στάθηκαν οι αφορμές για ακόμα ένα καβγά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, την ώρα που ο 15χρονος συναντήθηκε με την παρέα του 17χρονου στον χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου.

Οι δύο νεαροί ήρθαν στα χέρα και ο 17χρονος φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο που έφυγε από το σημείο, με σκισμένη μπλούζα. Ο 15χρονος φέρεται να έφυγε και να επέστρεψε με μια καραμπίνα. Και τότε, έγιναν όλα...